Skip to main content

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm Tweedekans smartwatch

Staat: Als nieuw

Het product heeft geen schade en ziet er hetzelfde uit als een nieuwe.

Variant

Compleet met onbeschadigde accessoire(s) en onderdelen.

Een tweedekans smartwatch is goedkoper, duurzamer en heeft dezelfde garantie als een nieuw product. In welke staat de smartwatch ook verkeert, het is door Coolblue gecontroleerd en werkt nog altijd goed. Geïnteresseerd? Wees er snel bij.

Verbeter je gezondheid met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm. Met deze smartwatch ben jij altijd op de hoogte van je hartslag, aantal stappen, stressniveau en slaapkwaliteit. Dankzij de draaiende ring rond het scherm navigeer je gemakkelijk door je apps en berichten. Dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart ontvang jij altijd je smartphone meldingen en bel je via de Watch 6, ook als je jouw smartphone niet bij je hebt. De Galaxy Watch6 Classic is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, de Watch5 Pro. Hierdoor wissel je snel tussen verschillende apps op je horloge. Met slaapcoaching in de Samsung Health app analyseer jij je slaappatroon en krijg je tips hoe je dit verbetert. Ook maak je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan. Hiermee krijg je inzicht in hoeveel spiermassa of vetmassa je hebt. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te behalen. Ook je sportprestaties houd je met deze Watch 6 nauwkeurig bij. Andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy buds of tablet, bedien je ook via je Galaxy Watch. De batterij gaat bij gemiddeld gebruik 1 tot 2 dagen mee. Je laadt je smartwatch snel in 45 minuten op met de meegeleverde usb C oplaadkabel.

Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de usb C oplader van je smartphone of bestel er een losse lader bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Wat zijn Coolblue tweedekans producten?

Coolblue geeft producten een tweede kans wanneer een product door één van de klanten is teruggestuurd of omgeruild. Deze Tweedekans-producten zijn gecontroleerd en verkeren nog altijd in goede staat. Geïnteresseerd? Wees er snel bij.

Wat is een tweedekans-product?

Een Tweedekans product van Coolblue is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild.

Er zijn 3 staten: als nieuw, met lichte gebruikssporen of zichtbaar beschadigd. Op deze website staan alleen de ‘als nieuw’ deals. Kunnen we jou blij maken met een Tweedekans product? Dan profiteer je van een leuke korting.

Als nieuw

Coolblue controleert elk product dat terugkomt om te garanderen dat hier een andere klant blij mee gemaakt kan worden. Ook op Tweedekans producten biedt Coolblue binnen 30 dagen tevredenheidsgarantie. Buiten de 30 dagen geldt de 2 jaar garantie. De verpakking kan bij alle staten geopend, beschadigd of opnieuw verpakt zijn. Hoe jouw Tweedekans product verpakt is, vind je aan de rechterkant van het product op de productpagina.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm Tweedekans smartwatch korting

Omdat het product al eens van iemand is geweest, kun je het product tegen een extra aantrekkelijke prijs bestellen. We bepalen de korting op een Tweedekans product door de staat van het product en de voorraad. Cashback-acties en promoties met gratis accessoires zijn helaas niet geldig op Tweedekans producten.

Tweedekans deals zoeken

Jouw extra korting:  36,00
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zwart 43mm Tweedekans smartwatch

Staat: Als nieuw

Het product heeft geen schade en ziet er hetzelfde uit als een nieuwe.

Tweedekans deal:
 330,00

Op voorraad
  • Geretourneerd product in zeer goede staat
  • Je krijgt een aantrekkelijke korting
  • Dezelfde garantie en voorwaarden als op een nieuw product
Een tweedekans smartwatch is goedkoper, duurzamer en heeft dezelfde garantie als een nieuw product. In welke staat de smartwatch ook verkeert, het is door Coolblue gecontroleerd en werkt nog altijd goed. Geïnteresseerd? Wees er snel bij.